NAS-BV

Borgersteinlei 109
B-2800 MECHELEN

Bel ons nu!
0485 02 37 09

Welkom bij N.A.S. bv

Algemene bouwonderneming met focus op kraanwerken

Over ons

Wie zijn wij

N.A.S. bvba is een dynamisch familiebedrijf uit Mechelen dat reeds een stevige reputatie heeft opgebouwd in de bouwsector. Onze geschoolde en ervaren vaklui voltooien alle bouwwerken volgens de regels van de kunst.

N.A.S. bvba stelt twee belangrijke doelen voorop: de tevredenheid van de klant waarborgen en de kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen. Daarom kan u bij elk project rekenen op keurig en nauwkeurig werk, betrouwbaarheid in planning en uitvoering, snelle inzetbaarheid, en competitieve tarieven.

Dankzij onze persoonlijke benadering kunnen wij onze klanten een optimale service aanbieden. Dit resulteert ook bij uw project in een aangename samenwerking, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van het eindresultaat.

Wij garanderen u een hoge kwaliteit en stipte opvolging voor uw projecten. Hierbij hanteert N.A.S. bvba belangrijke waarden zoals innovatie, nauwkeurigheid, timing en het correct naleven van de afspraken.

Rekening houdend met uw noden en wensen, biedt N.A.S. bvba een prima oplossing voor elk budget!

Algemene bouwonderneming Mechelen
Algemene bouwonderneming

In memoriam

Na jaren goede dienst hebben we onlangs onze MAN autolaadkraan op welverdiend pensioen gestuurd.

Deze MAN-vrachtwagen met Pallfinger-kraan heeft ons geholpen om talloze projecten tot een succes te maken. In weer en wind, zomer en winter, en onder de moeilijkste omstandigheden bleek hij steeds weer betrouwbaar en konden we altijd op hem rekenen.

Als eerbetoon aan onze trouwe vriend bewaren we hier graag nog enkele foto’s van onze MAN in actie!

NAS beoordeeld

Wat denken onze klanten

Na lang zoeken naar een aannemer om ons dak te vernieuwen zijn we bij NAS bvba terechtgekomen. Hij was eerlijk over het werk dat moest gebeuren. Wij hebben ons huis een paar jaar geleden gekocht voor de uitstraling die dit huis biedt en NAS heeft dit mogelijk gemaakt terwijl veel andere aannemers die wij gecontacteerd hebben dit niet wilden (behouden van bakgoten & overhang voorkant dak).

Nas werkt met zeer correcte, eerlijke prijzen. Vandaag hebben wij hierdoor nog budget over om hem ook onze bijbouw toe te vertrouwen. Na verloop van tijd en samenwerking is NAS een vriend geworden. Hij zal er alles aan doen om uw droom waar te maken. NAS is zeer betrouwbaar en zal zich steeds aan zijn woord houden en werkt op een zeer professionele, propere manier. Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van ons dak en de verwezenlijking van onze bijbouw met plat dak!

– Caroline en Tony